BlaBlacar

Vind een rit
en bespaar op je reiskosten!

Word nu GRATIS lid:

Of

Al lid? Inloggen


Rijd je ergens naartoe?
Je kan ook een rit plaatsen

Hoe het werkt
in 3 eenvoudige stappen.

 1. 1

  Heb je vrije stoelen?
  Bied ze aan.

  Bepaal je rit,
  route en prijs per stoel.

  Rit nodig?
  Neem een BlaBlaCar.

  Zoek naar bestuurders die
  jouw richting uitgaan en maak je keuze.

 2. 2

  Contact opnemen met leden

  Passagiers nemen contact op met de bestuurders
  en bespreken de details van hun rit.

 3. 3

  Rijd samen.

  Rijd samen! Geef na de rit je
  passagiers een beoordeling en help zo onze community uit te bouwen.

30 miljoen gelukkige leden
reizen met BlaBlaCar.
Jij ook?

Spaar geld op uw reizen.

Door samen te rijden kunnen leden de kosten van hun ritten delen. Dankzij BlaBlaCar kunnen bestuurders hun brandstofkosten compenseren en kunnen passagiers geld besparen.

Ontmoet mensen die dezelfde richting uitgaan.

Samenrijden is sociaal en plezant. Je ontmoet geweldige mensen zoals jezelf en voert interessante gesprekken onderweg.

Reis groener.

63 % van de auto's op de weg heeft geen passagiers, waardoor er opstoppingen & vervuiling ontstaat. Samenrijden garandeert dat de auto op een efficiënte en duurzame manier wordt gebruikt doordat de lege zitplaatsen worden opgevuld.

Je gemoedsrust is
heel belangrijk voor ons.
Meer nog, het is onze job.

Informatie inzake verzekeringen.

Verzekeringsmaatschappijen stemmen ermee in dat als passagiers de kosten delen, zonder dat de bestuurder winst maakt, je verzekering geldig blijft, zolang de passagiers in een auto voor acht personen of minder worden vervoerd. BlaBlaCar is volledig in orde met die vereisten en berekent de prijzen op basis van het afgelegde aantal kilometers, eventuele tolkosten en de brandstofprijs.

Een betrouwbare community.

We creëren een veilige service door te garanderen dat alle leden onder hun echte identiteit handelen. Altijd als leden elkaar in het echte leven ontmoeten, beoordelen ze elkaar. Op die manier bouwen ze een betrouwbare reputatie in de BlaBlaCar-community op.

Je privacy.

Om je te helpen bij het vinden van andere leden om een rit te plannen, heeft BlaBlaCar je mobiele nummer en e-mailadres nodig. Maar je vertrouwen staat altijd centraal: je kan de optie "Verborgen nummer" activeren en je nummer verbergen. Dankzij onze interne inbox kan je leden e-mailen zonder je eigen e-mailadres te onthullen.

Het Member Relations-team.

Door de juiste omgeving te creëren, garanderen we dat interacties tussen leden altijd vriendelijk en verantwoordelijk verlopen. Daarom moet alle geplaatste inhoud worden goedgekeurd. En als je ons ooit nodig hebt, staat het Support Team elke dag voor je klaar, zodat je het beste uit BlaBlaCar haalt.