×

Een betrouwbare community

45 miljoen leden met geverifieerde profielen

Kies met wie je reist

Wanneer je het profiel van andere leden bekijkt kun je het aantal Facebook vrienden en LinkedIn connecties bekijken dat zij hebben. Je kunt daarnaast ook zien wie de meest ervaren leden zijn dankzij het gebruikersniveau.

Bekijk hun beoordelingen

Lees wat anderen zeggen over hen en profiteer van de ervaring van andere leden bij het maken van je keuze met wie je zult reizen.

Ontdek wie ze zijn

Bekijk de voorkeuren en korte biografie zodat je alvast meer weet over de persoon met wie je reist.

Profielen worden gemodereerd

Alle profielen, foto's, beoordelingen, aangeboden ritten en rit beschrijvingen worden gemodereerd om de betrouwbaarheid en respect in de community te garanderen.

Verzekering

Omdat passagiers alleen bijdragen aan de brandstofkosten, maken bestuurders geen winst. Dit betekent dat het geen impact heeft op de verzekeringsvoorwaarden van de auto en passagiers. Het is ook zeker aan te raden om een inzittendenverzekering af te sluiten, dit als extra zekerheid voor de passagiers die je meeneemt en om jezelf bij een eventueel ongeval te verzekeren.

Neem contact op voordat je reist

Maak gebruik van ons betrouwbare berichtensysteem. Je kunt elkaar beter leren kennen voor de rit en makkelijk afspreken waar jullie elkaar ontmoeten.

We staan voor je klaar

Professionele ondersteuning van ons Member Relations team dat zeven dagen per week voor je klaarstaat om het beste uit BlaBlacar te halen.